Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam wszystkich klubowiczow,pisze z zapytaniem czy ktos z was bylby w stanie mi podpowiedziec jakie wybrac krotsze ( 30 lub 40 mm) sprenzyny do e60 z M pakietem. nie jestem pewien czy w sklad M pakietu nie wchodza juz krotsze sprenzyny . Idealne by byly takie ktorych charakterystyka byla by podobna do orginalow ,nie chcial bym go utwardzic zbyt. Za wszelká pomoc z gory wielkie dzieki. Edytowane przez Daro 31
Opublikowano
Nie bardzo rozumiem o co Ci dokładnie chodzi. Masz zawieszenie M-Pakiet i chcesz je obniżyć? Jeżeli tak jest to troche głupi pomysł żeby obniżać zawieszenie , które jest już niższe od standardowego. Obniżałem standardowe zawieszenia sprężynami H&R tył i przód po 35mm i jest niższe od zawieszenia M-pakiet jakieś 10 mm. Pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)
No wlasnie mam M pakiet ale nie jestem pewien co do zawieszenia jakie tam jest.Auto nie bylo nigdy przerabiane (nie tuningowane)Mam felgi 18 tez M ale wizualnie stoi wysoko. Wiec chcialbym zmienic sprenzyny na krotsze. Twoje H&R sá duzo twardsze od fabrycznych ? I jaki masz przeswit miendzy oponá a rantem blotnika ,bo ja z tylu to ok 5 cm. Pozdrawiam. Edytowane przez Daro 31
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam pytanko chce zalozyc zawieszenie oryginal mpakiet i kola 19'' 245/40/19przod i tyl 275/35/19 czy nie bedzie nic obcierac

moze ktos ma tak zrobine i mogl by wrzucic fotke.pozdrawiam

Opublikowano
mam pytanko chce zalozyc zawieszenie oryginal mpakiet i kola 19'' 245/40/19przod i tyl 275/35/19 czy nie bedzie nic obcierac

moze ktos ma tak zrobine i mogl by wrzucic fotke.pozdrawiam

Przecież to jest oczywiste,że nic nie będzie obcierać. Przecież w pytaniu sobie odpowiedziałeś,M Pakiet to M Pakiet, czyli wszystko jak w oryginale (zawieszenie i koła)