Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chciałbym zrobić porządek ze swoim szyberdachem, ale nie wiem jak się do tego zabrać. Sprawa wygląda tak, że raz on działa a raz nie. Zauważyłem, że działa wtedy gdy auto długo postoi na słońcu, wtedy bez problemu otwiera się nawet na wyłączonym silniku. Natomiast w chłodniejsze dni trzeba trochę pojeździć by auto się rozgrzało, dopiero wtedy zacznie normalnie działać. Co może być przyczyną tak dziwnego zachowania ? Spotkał się ktoś z czymś takim ?
Opublikowano
Już czytałem to kiedyś, szukałem tego przekaźnika i nie mogłem znaleźć :?

Ten przekaźnik ze zdjęcia masz ponad nogami, jak zdejmiesz osłonę (nad nogami) to po lewej stronie kolumny kierowniczej masz plastykowe korytko w którym powinien być ten przekaźnik.

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
Już czytałem to kiedyś, szukałem tego przekaźnika i nie mogłem znaleźć :?

Ten przekaźnik ze zdjęcia masz ponad nogami, jak zdejmiesz osłonę (nad nogami) to po lewej stronie kolumny kierowniczej masz plastykowe korytko w którym powinien być ten przekaźnik.

Chociaż ja bym był raczej skłonny do sprawdzenia przekaźnika który jest za osłoną przycisku (przy lampce) trzeba zdjąć kwadratową zaślepkę z tapicerką.

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
No tego co mówisz koło lampki wczoraj ogladałem, ale nie wiem jak go wyjąć ? Próbowałem na siłe ale boje się, że tam cos połamę :? Jak go wyciągnąć można ? Dadam, że wczoraj jak auto stało w garażu wystarczyło , że pochodziło z 2-3 min na odpalonym silniku i też zaczał działać. Potem jak zgasiłem auto działał jakiś czas aż w koncu przestał działać znowu.