Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z DSC-mianowicie niemoge go włączyć:(świecą 2 kontrolki od DSC na żółto:(po naciśnieciu DSC NIC!!!martwo!!!,to mi zaczeło świecić jak poszła pompa od wspomagania po paru kilometrach zaczeły sie świecic te kontrolki i lipa(wymieniłem pompe wspomagania na LUK LF20 oraz amortyzatory na Sachs Advantage M-technic bo prawy miałem wylany)i DSC ciagle świeci(2kontrolki):(jak sie rozpedzam na kazdym biegu spokojnie to słysze jakies piszczenie króciótkie dziwne jakby hamulce:(niewiem oco kaman wogóle,ktoś może mi doradzic co wogóle sie stało?i od czego?z góry dziecx pozdrawiam :)
Opublikowano

Na Twoim miejscu pierwszą rzeczą jaką bym zrobił byłoby podpięcie interfejsu i skasowanie błędów. Jeśli nadal będą się świecić kontrolki, szukałbym przyczyny dalej :)

Pozdrawiam,

Opublikowano
Coś w tym jest bo jak mi sie to zaswieciło po raz pierwszy to stanołem wyłączyłem silnik i było git potem jak sie zaswieciło to juz na amen:(nic niepomogło:dodam jeszcze ze tarcze klocki sa w super stanie!!!!(ok sprawdze przez interfejs dziex:)