Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

dziś po robocie odpalam odpalił po paru sekundach zgasł i koniec ani sie nie odezwie (benzyna była w baku na ok 110km według obc) ,jak sprawdzic pompe paliwa lub przekazniki

pozd.

Opublikowano
zdejmij wężyk i i załącz kluczyk i zobaczysz czy pompa padła jeśli chodzi o przekaznik to środkowy w bagażniku po prawej stronie nad bezpiecznikami jest od pompy mi walnoł przekaznik i raz zadziałała a raz nie
Opublikowano

witam :D :D :D

juz wszystko wporządku powodem tego było zapchany smok ,więc pompka niechodziła ,napięcie na zapłonie powinno być tam ok 10.50 v lecz po kręceniu rozrusznikiem powinno wzrosnąć ok chyba 11.60 V (coś takiego )

troche jeszcze syfu zostało lecz nie wiem jak sie tego pozbyć????

po prostu ja zdjołem smok to wejscie do pompki było zapchane tyle syfu!!!!! :x :x :x :x

pozd.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam, mam podobny problem, nie odpala mi jak mam niski poziom paliwa gdy pokazuje i na kompie sdo zrobienia okolo 100km, wtedy pompa nie ciagnie paliwa, wymienilem pompe i dalej to samo, czsem slychac pompe nazewnatrz auta takie buczenie.