Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zauwazyłem dzisiaj iz przy wciskaniu sprzegla slychac takie ze to nazwe strzykanie - strzykanie jest w momencie gdy silnik jest wlaczony oraz wylaczony - macie moze jakies sugestie co to moze byc?

Dodam tylko iz pol roku temu wymienialem sprzeglo komplet plus dwumas dlatego tez to strzykanie jeszcze bardziej mnie zastanawia

Dzieki

• Członkowie klubu
Opublikowano

Dodam tylko iz pol roku temu wymienialem sprzeglo komplet plus dwumas dlatego tez to strzykanie jeszcze bardziej mnie zastanawia

Ewidentnie problem tkwi po stronie koła dwumasowego - oddaj do reklamacji :arrow:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
A nie jest tak ze sprawdzanie dwumasu jest na wlaczonym silniku ? ostatnio co mi poszedl dwumas i wymieniane byl komplet to zgrzytanie znacznie mocniejsze slyszalem przy wlaczonym silniku i naciskaniu sprzegla.. tym razem przy wylaczonym silniku - tak troche trzeszczy - probowalem doczytac w necie jednak wszyscy opisuja sprawdzanie dwumasu przy wlaczonym silniku..
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Przepraszam za niedoczytanie. Problem strzelania na postoju tkwi po stronie docisku.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań