Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. No wiec po zakupie interfejsu, zainstalowaniu INPA 5.0.2 (EDIABAS), konfiguracji i pierwszym uruchomieniu wszystko bylo ok. Pierwsze co zrobilem to skasowalem blad poduszki. Nastepnie chcialem odpalic auto (mialem podlaczony interfejs - nie wiem czy to dobrze) i bylo tylko "cyt" i nie odpala (pierwsza awaria :D) Teraz pytanie. Po odlaczeniu interfejsu, wkladam kluczyk do stacyjki, przekrecam (niby wszystko ok) ale pala mi sie kontrolki ABS,poduszka,ASC (normalnie po kilku sek gasly) i przy próbie odpalenia, znowu jest tylko "cyt" i koniec. Zauwarzylem tez,ze radio sie nie zalacza, nie ma napiecia w gdniezdzie zapalniczki. Co sie stalo? Mial ktos podobna awarie? Jakies bezpieczniki? Prosze o pomoc...
Opublikowano
Wczoraj odlaczylem aku na godzine i po ponownym podlaczeniu, gdzies po paru minutach, tak jakby aku byl padniety. Bardzo slabo swiecilo oswietlenie w srodku, praktycznie tak, jakby mialo zgasnac za chwile, centralny ledwo sie zamykal, a podswietlenia zegarow praktycznie nie bylo. Odlaczylem jeszcze raz aku na noc (pracuje na noc :) ). Dopiero wstalem, wiec za jakas godzinke pojde do garazu i zobacze, czy aby akus nie jest do wymiany.
Opublikowano
No wiec tak jak podejzewalem po cichu. Akumulator byl wykonczony. Podladowalem go i autko pali jak nowe. Tak jak poradzil mi LoonaTchic. Akumulator to jeden z najwazniejszych podzespolow w BMW, wiec jesli macie jakiekolwiek problemy z elektronika, badz z odpaleniem auta, pierwsze co - to sprawdzcie akumulator. Dziekuje za uwage.
Opublikowano
Wczoraj juz nie mialem kiedy, ale wlasnie zamierzam zejsc do garazu i bedziemy sie bawic :DDD Przetrzepie BeeMke az milo :P