Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Tak jak w tytule problem polega na tym iż przez w/w pompkę ,a dokładnie przez mały otwór znajdujący sie zaraz nad wejsciem do zbiorniczka zlatuje mi cały płyn.Na początku myślałem że to wina pompki i wymieniłem na nową,ale problem pozostał.Dodam że dysze spryskiwaczy są wymienione na nowe i działają prawidłowo.Przez dobę zlatuję cały płyn jest to denerwujące bo tam gdzie stanę zaraz robi się plama po płynie i oczywiście kasa leci na sam płyn.Jesli ktoś ma jakieś pomysły co do tej pompki chetnie je przeczytam. Edytowane przez perzyna
Opublikowano
Kolego posprawdzaj węże co prowadzą płyn, wiem że któryś z kolegów pisał że juz nie jeden raz zsunął mu się waż doprowadzający płyn. Wydaje mi sie ze jak dysze Ci nie ciekna a pompke wymieniłes to problem musi tkwic w zsuniętym przewodzie badź jest gdzieś dziurawy..
Opublikowano

Mialem to samo okazało sie ze poszły oringi w dyszy.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Sprawdziłem wszystko (przewody ,dysze i łączniki) wszystko jest szczelne.Płyn zlatuję mi przez otwór w pompce przy zbiorniczku,wygląda to tak jakby nie działał w niej jakiś zaworek zwrotny czy coś w tym rodzaju.Gdy tylko wleję plyn i załączę wycieraczki to już tak leci aż do wyczerpania płynu.Zmiana pompki też nic nie pomaga.