Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam koledzy szukalem ale nie ma moich objawow..wiec tak jak w temacie glosno buczy dzwiek rozchodzi sie po calym aucie..jadac np czworka przyspieszam to az z tylu drży tapicerka albo jak jade piatym biegiem i jest lekka gorka i dodam gazu to tez buczy..na czworce jadac 50 tez lekko buczy ale najgorzej jak daje mu w rure trujka i czworka a na piatce jak jade te 90 to jest cicho ale jak lekko ma ciezej to zaczyna buczec..albo jak rozpedzam go na trujce mocno i wlaczam czworke to w momencie juz puszczania sprzegla juz zaczyna buczec..bo jak wlacze sprzeglo podczas jazdy to nie buczy...co to moze byc???ogolnie buczy jak ma lekko juz ciezej..ale zauwazylem ze coraz glosniej..
Opublikowano
raczej nie kolego bizon..a huk jest taki jak bym mial tlumik sportowy basowy zalozony..podjade we wtorek nie jakis mechanik kuknie to..katalizatora niemam moze dlatego?nie raczej bo jak sprzeglo w trasie puszczam i mam je juz w polowie to juz zaczyna buczec..kurde nie wiem co jest grane :cry2:
Opublikowano

Tak czy inaczej podjedź na stacje diagnostyczną, wjedziesz na rolki i sprawdzisz dokładniej, może tłumik, może wał (lub podpora) lub dyfer chyba że piasta ?

Ciężko jest tak stwierdzić na odległość.Jedyne wyjście jak napisałem.

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
ok bede musial podjechac nie popatrza.. a wiecie moze bo kolejna zecz mnie nie pokoi kurcze :mad2: jak cofam to piszczy cos mocno w kolach tylnych do przodu tez troche slychac najbardziej na dwujce co to moze byc??kurcze pierwsza bemka i juz jestem zrazony..a zalozylem sekwencje do niej..
Opublikowano
Ja Ci proponuję jechać do mechanika i na stacje diagnostyczną niech sprawdzą Ci auto, piszczenie, wycie - może tarcze/klocki, cylinderek nie odbija, niech Ci zdobią gruntowny skan auta a będziesz wiedział na czym stoisz i ile kasy szykować. :twisted:
tel. 514.99.46.99