Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chciałem się dowiedzieć czy ktoś miał problem z muzyka w e65 posiadam 730d 2003 rok. Problem polega na tym, iż gdy gra radio czy płyta cd w pewnym momencie przerywa na parę sekund i chwile później znowu gra, kiedy przestaje grać na te sekundy nic nie można zrobić w menu, wcześniej miałem problem z tym, że basu nie miałem i nie było czystego dźwięku z głośników, po sprawdzeniu okazało się, że radio do wymiany. Po wymianie radia wszystko było ok, ale nadal mam przerwania w muzyce, także prosiłbym o pomoc czy ktoś wie lub miał podobny problem. pozdrawiam
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

...i co rozwiązałeś problem ?

Ja ostatnio miałem takie objawy, ale to dlatego, że wyciągnąłem mechanizm DVD navi w celu naprawy. Po montażu wszystko jest w porządku. Zatem zakładam, że któreś z urządzeń musisz mieć walnięte. Niestety praca żmudna, bo trzeba przejrzeć wszystkie elementy instalacji światłowodowej włącznie z urządzeniami...