Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mój mąż kupił zmieniarkę do BMW, firmy ALPINE. Razem ze zmieniarką jest kabel do podłączenia. Z tym, że na końcu ucięty. I są w nim 3 kabelki ( Biały, pomarańczowy, brązowy) + kostka. Do jakich kabli w radio trzeba wlutować te kable, ktoś może pomóc??

p.s. Piszę za męża, ponieważ on nie ma konta

Pozdrawiam

To mój temat do e39 ale tam mnie olali, czy zmieniarkę podłączamy w te same kable co w e46? Proszę o pomoc

Opublikowano
do zmieniarki idą dwa kable: jeden zasilający a drugi sygnałowy. są dwie różne kostki do podpięcia. masz obie?
Opublikowano
do zmieniarki idą dwa kable: jeden zasilający a drugi sygnałowy. są dwie różne kostki do podpięcia. masz obie?

Mam dwie kostki do zmieniarki, potem w strone radia jest 5m kabla oplątanego taśmą papierową i na końcu wystaje jedna kostka i 3 przecięte kable( kolory wyżej napisałam) Mój mąż myśli, że to jest +, - , oraz sygnał. Tylko do których kabli do podłączyć?