Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a zamek śrubokretem juz wczeraj przekręcałem i nic hmmm nawiercałem go i tez nic.... ale bede zaraz dalej walczyl bo nie chce wybijac szyby
Opublikowano

dałem rade wyjelem wkladke od zamka i pociągnelem za linke prosta sprawa troche roboty ale dalem rade bez wybijania szyby dzieki wszystkim za pomoc

Pozdrowienia dla Was i oczywiscie Waszych BMW!!!

Opublikowano

Tak od siebie dodam, że zawsze można po numerze vin zamówić kluczyk w serwisie.

Fakt to kosztuje, ale "bicie" szyby czy rozwiercanie zamka też kosztuje.

pozdro

p.s.

bagażniku

Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano

Witam. Mam ten sam problem co adi110385. Mam zatrzaśnięte kluczyki w bagażniku. Samochód od wczoraj na obcym podwórku. Gościu z Asisstace nie dał rady. Gdzie nie dzwonimy to o E 46 nawet nie chcą gadać. Masakra. Twierdza czy co. Klamki, przycisk od blokady drzwi i nic, tylko wyje i miga. Tobie adi110385 się udało. Napisz proszę dokładnie jak. Bo czytałam że rozwiercanie wkładek nie za bardzo pomaga, a ty coś jeszcze o lince pisałeś. POMOCY :mad2: :cry2:

Pozdrawiam i dzięki z góry.

Anka

Opublikowano

No dobra udało się. Pokonaliśmy "pancerwagona", ale troszeczkę inaczej, taniej, koszty nie duże (przynajmniej nie 300 czy 500 jak to "spece" od otwierania chcieli) Zamki i szyby całe. I bez wiercenia pod tablicą :D . więcej na maila [email protected]

Pozdrawiam