Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam w mojej 320stce pojawilo sie dziwne zjawisko na wtryskiwaczu tym co ropa powraca na pompe mam ciagly wyciek z tego gumowego werzyka wymienilem wszystkie na nowe byl sopoj do puki jezdzilem po miescie ale na dlurzszej trasie powrucilo,jak jezdze wolno jest wporzadku ale na wysokich obrotak jest apokalipsa :-( ropa az sie dostala do filtra powietrza, prosil bym o pomoc dziekuje.

-----------------------------------------------------

F06 640i Xdrive

Opublikowano
Ja ostatnio mialem po wymianie wału taki problem. bo mechanik wlozyl te stare wezyki...i lała sie ropa, wlozyl drugi pojezdzilem i to samo dopiero po 3 wymianie jest spokoj :) To kolego chyba przezywales to co ja...dym z kratek nawiewu i spod maski...heh ;/ wtedy to mialem stracha dopiero...:)
Opublikowano
no ja niepowiem juz jak ta ropa zebrana na oslonach silnika na zakrecie wylewala sie wprost pod kola moglem driftowac 320d ;-) no nic postaram sie wymienic na nowo komplet chyba ze cos jest nie tak z pompa moze za duze cisnie daje ? a moze wtrysk zapchany??

F06 640i Xdrive