Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! na dachu w aucie pojawiły mi się nagle takie oto plamy widoczne na zjęciu. i to raczej na pewno nie jest schodzący klar...więc moje pytanie brzmi skąd one się wzięły ? są pod lakierem i nie można ich zetrzeć. jakas wilgoć ? nie wiem co z tym robić. http://img827.imageshack.us/img827/8236/zdjcie0385kh.jpg
Opublikowano

Oby te plamy nie oznaczały najgorszego... Miałem kiedyś golfa, jako mój pierwszy samochód do nauki jazdy i do styrania ogólnie... Był on po dość poważnym dzwonie, kapnąłem się oczywiście długo po kupnie xd od takich plamek zaczęła się jego gehenna.

Po jakimś czasie lakier na dachu poprostu odpadł... :duh: Plamki zaczęły wychodzić po zimie. Wyglądało to tak jakby dostała się woda pod lakier malutkimi dziurkami, zamarzła i rozsadziła lakier... Po prostu spartaczona robota lakiernika. Zresztą cały ten golf był spartaczony. Ale jeździ do dziś. Ujeżdża go mój brat, który niedawno zdał prawko. Miejmy nadzieję, że Twój przypadek ,,plamek`` jest inny od mojego...

Opublikowano
po zimie dopiero teraz by się pokazało ? samochód dzwona miał ale bok samochodu który już jest pomalowany a dach nie. poczekam na dalszą pomoc ale dzięki Ci bardzo:)
Opublikowano
Wygląda jak by odparzone nie można zetrzeć bo to jest pod klarem.Obawiam się że nie obejdzie się bez lakierowania niestety.Nie znam się za bardzo na lakiernictwie,ale może podczas polerki maszynką przypalił lakier za mocno i wylazło.