Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Przeszukałem forum i nie znalazłem. Jak sprawdzić czy szyby są oryginalne tzn. jak odczytać rok na szybie, bo w innych samochodach da się zrobić to bez problemu jednak w BMW nie wiem jak

Edytowane przez jestemkims
Opublikowano
przy kupnie nie sugeruj się tylko samymi szybami u mnie np wszystkie szyby mają początkowy numer r43 może to sugerować partie produkcyjną ale do końca nie wiem może ktoś inny ci pomoże
Opublikowano
a nie chcesz obejrzeć mojego samochodu? kiedyś ci proponowałem ale szukałeś z większym silnikiem.Z Krakowa masz do mnie chyba 250 km
Opublikowano
jeżeli chodzi o opłaty to wystarczy że opłacisz akcyzę będzie gdzieś ze 150zł i opłacisz ubezpieczenie na miesiąc a resztę możesz później w naszym kraju nie ma terminu w jakim musisz zarejestrować samochód najważniejsza jest akcyza na która masz 14 dni od daty zakupu na umowie. jakby to był jakiś złom to bym ci wcale nie proponował na forum
Opublikowano
jak już wcześniej pisałem muszą zgadzać się numery seryjne szyb jedyna różnica może być między przodem a tyłem ale numer parti musi się zgadzać, jeżeli będziesz oglądał jakiś samochód to patrząc na numery szyb sam dojdziesz to wniosku że coś się nie zgadza.