Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich....Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć czy przyczyną jest to że mam z tyłu nowsze opony i teraz komputer przelicza obroty koła?Jak usunąć ten błąd.Czy to jednorazowe czy bedzie cały czas szalał?
Opublikowano
Wcisnij iDRIVE czyli ''i'' - srodkowa pozycja i wybierz settings, pozniej flat tyre monitor i na postoju na wlaczonym silniku potwierdz cisnienie - confirm tyre pressure przejedz sie to sie skasuje. Jakos tak. Po prostu po kazdej zmianie opon lub cisnienia powinno sie inicjowac nowe wartosci, bo bedzie zle czytalo cisnienie i bedzie wyrzucac blad cisnienia w oponach.
Opublikowano

Dzięki kolego bardzo...udało się.Dodam tylko że załozyłem na tył oponki goodyer i.....NIE POLECAM jest ogromna róznica w hałasie-tył mi huczy że....ale nic....

Spalimy te i wrócimy do Dunlopa Sport.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Witam wszystkich , to mój pierwszy post :)

Mam podobny problem , ale po wciśnięciu "i" nie mam w menu takiej pozycji jak setings i jak przytrzymuje "i" to też żadne menu nie wyskakuje , jest to możliwe że nie będzie ustawień a komp informuje o złej ilości powietrza ?? :?

Proszę o jakąś podpowiedź

Auto to E60 3,0d 04r.

Opublikowano

1. naciśnięcie kontrolera iDrive powoduje wejscie do menu i powinieneś tam mieć coś w rodzaju vehicle settings, poszukaj w necie instrukcji obsługi i poczytaj

2. Musi być informacja o RSC, z tego co wiem to wszystkie E60 były w to wyposazone. Na pewno jest w idrive, musisz tylko poszukac.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Działa , musiałem przesunąć jeszcze raz iDrave'em i wskoczyło na te funkcję.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dzięki śliczne za pomoc :D