Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Nie znalazłem odpowiedzi więc piszę :)

W skrócie:

BMW e90 przed FL, miała xenon, zdecydowałem się na zmianę na FL, czyli inna maska, klapa i lampy tył i przód. Po założeniu wszystkiego okazało się że xenon świeci, ale z kierunkami jest coś nie tak (pewnie dlatego że po FL są tam ledy- inne napięcie) i brak świateł drogowych, żeby wszystko działało ok trzeba przeprogramować moduł świateł. Mam również moduł kolegi który jest po takiej samej operacji (i wszystko działa poprawnie). I tu moje pytanie: czy da się "zczytać" opro z tego modułu i "wgrać" go do mojego :?:

Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam!

Opublikowano
myśle, że tak

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

takim zabiegiem narobisz wiecej szkód niż teraz masz. ten moduł oprócz obsługi świateł jest jeszcze do lusterek wieć jak w lusterkach polifcie dawca nie mial szkladania to ty tez nie bedziesz miał itp.

Proponuje zakodować tylko te opcje które nie działają.