Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przeszukałem forum ale podobnej sytuacji odnosnie tylnej klapy nie znalazłem. Na ogół był to problem z otwieraniem, przyciskiem itd. a u mnie jest problem z zamknięciem.

Dzisiaj rano zauważyłem że nie działa wycieraczka.Pomyślałem pewnie bezpiecznik i spojrze pózniej. Podchodze otworzyłęm szybę i nie mogę jej już zamknąc. Tak jakby nie działało dociąganie. Przesunałem ten plasticzek ręcznie,nacisnąłem przycisk przy wycieraczce i zamek się otworzył, więc otwieranie jest git ale zamykanie nie.

Jakieś pomysły, ktoś się spotkał z podobnym problemem ?

Thanx

Opublikowano

miejsce spoczynku wycieraczki jest po lewej stronie, zatem po lewej stronie powinien byc też bolec, który wchodzi do silniczka.

możesz nie mieć mozliwosci zamknięcia szyby jesli silniczek się zablokował i jest zatrzymany po prawej stronie, sprawdź to.

dryga opcja to cos nie tak z zatrzaskiem. zamkiem tylnej szyby. Spróbuj zamknać pilotem zamek i otworzyć, może coś się ruszy.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv