Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam 19 lat i szukam BMW za 20-22tys.(fajnie by było gdyby już w tym były opłaty).

Codziennie będę jeździł do miasta oddalonego 5km i mniej więcej następne 5km będę robił po mieście +powrót. 3-4 razy w tyg. będę jeździł do dziewczyny, która mieszka 15km ode mnie. rocznie będę robił 17-18tys. km max.

1. Doradźcie mi czy lepszy dla mnie będzie diesel czy benzyna i ewentualnie gaz?

2. Jeśli diesel to czy za te pieniądze dałbym rade kupić e46 330d? a jeśli benzyna to szukałbym 2.8, 3.0. czy za ta kwotę jest to możliwe znaleźć coś takiego? Ile te poszczególne modele by mi paliły?

3. Jakbym szukał samochodu już to mniej więcej z jakim przebiegiem szukać benzyny/diesla? Ile jest w stanie wytrzymać km benzyna/diesel?

Proszę o pomoc, bo jestem kompletnie zielony, a chciałbym BMW....

PS. Jeśli byłby to diesel bym go w przeciągu 2-3 miesięcy zapewne zchipował.

Opublikowano
hmmm a za te pieniądze dostane e46 328i albo 330i? jeśli nie ma szans to jaki silnik polecacie? i czy w ogolę wybrać w moim przypadku benzynę czy może diesla?
Opublikowano
za tą kasę można kupić 320i, 323i albo 320d przed liftem

kolego jakby cię interesowało to mam E46 320d Touring na sprzedaż!!!

Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano

kombiak odpada;/

a co myslicie nad e36 328i z konca serii moze? duza jest roznica miedzy tymi dwoma modelami e36 e46?