Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!Jestem posiadaczem najlepszego wozu jak kazdy z was tutaj,ale niestey mam pewien problem.Dziś wróciłem z wakacji i moje cudo ma problem z odpaleniem jak postoi dłużej niż 30 min.Nie jest to problem związany ze sterownikiem pompy na pewno,porostu mam powietrze w przewodach.Na szybko obejrzałem przewody wtryski i wszystko gra znaczy suche.Pomiędzy filtrem a pompą mam zalożony zawór zwrotny,ale też na tym przewodzie widzę cały czas powietrze.I teraz pytanie skąd to może łapać po drodze suche wszystko pilna sprawa bo w niedziele wyjeżdzam a auto musi być sprawne.I jeszcze jedno pytanie czy po przekręceniu zapłonu pompa elektryczna ma chodzić bo u mnie ćma po odłączeniu przewodu paliwo nie idzie.
Opublikowano
A jak duzo paliwa w zbiorniku?? Mozliwe, ze jak jest ponizej pompy wstepnej to moze gdzies na pompie wezyk zaciaga powietrze. Nie pamietam dokladnie jak w TDS`sie jest zbudowana pompa wstepna
Opublikowano
Problem rozwiązany siadła pompa w zbiorniku niestety z braku czasu kupiona używka ale zamówiona już vdo.Oby ta wytrzymała miesiąc :D