Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu przystawiam sie do zakupu Bmw e65 730d. Obecnie jestem juz krok od zakupu dla tego Byl bym wdzieczny jesli uzytkownicy tych autek doradzili by czy nawet przestrzegli na co nalezy zwracac uwage podczas zakupu tego auta. Jaki usterki czesto trapia ten samochod. Mianowicie,Chodzi mi o jego wady i zalety. Z gory wszystkim dziekuje. nigdy wczesniej nie mialem stycznosci z niemcem. Z gory wielkie dzieki !!!!!!!

Ps. Zawsze otaczaly mnie japonczyki Toyota avensis 04r., Mazda rx-8, czy Nissan navara 06r. Jesli ktos z was posiada takiego japonczyka i ma z nim problem to zapraszam do dyskusji. Zjadlem na nich zeby ,szczegolnie na Madzi rx-8. Pozd. :search:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witamy :),

tak, E65 730d jest jak najbardziej warta polecenia, ale z bardzo dokladnie udokumentowana przeszloscia serwisowa.

To dosc skomplikowany samochod i nalezy szukac tylko takich, co do ktorych mozna byc pewnym zarowno bezwypadkowosci jak i regularnie i profesjonalnie wykonywanych czynnosci serwisowych.

Czyli - przed zakupem bardzo wnikliwa kontrola samochodu w ASO, szczegolnie, ze tam powinni byc w stanie potwierdzic zarowno przebieg pojazdu, jak i cala historie wykonywanych przegladow.

Co do dyskusji o innych markach i modelach - sorry, ale tutaj dyskutujemy tylko o BMW.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i