Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

niedawno zakupiłem e53 FL z 2004 roku i mam mały problem. Lusterka składają się i po chwili rozkładają. Nie naciskam przycisku a one sama wracają na swoja pozycje. Od czego może to być uzależnione ?

Jeszcze jedno małe pytanko. Moje X5 ma zamontowany w podłokietniku adapter do Nokii 6310i. Na pewno posiada bluetooth lecz nie wiem jak połaczyć sie z nim. na telefonie nie wyszukuje zestawu głośnomówiącego bmw. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano
Co do lusterek nie mam skladanych wiec mi dzialają :norty: , a na temat bluetooth i telefonu kolego poczytaj wcześniejsze posty to wszystkiego sie dowiesz jak zparować auto z telefonem przez bluetooth :cool2:
Opublikowano
Mam ten sam rok X5 i za żadne skarby nie mogę sparować bluetooth. Czy masz przycisk w podłokietniku do parowania ( ja nie mam ) dzięki, któremu już parowałem w innym aucie ? Opisz jak to zrobiłeś ?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

odnośnie lusterek miałem ten sam problem, składały się i rozkładały. Instrukcja szybkiej naprawy perfekcyjna :D Bez problemu, nic się nie połamało i teraz wszystko pięknie działa :)

Ale mam jedno pytanko, czy ktoś wie, do czego służą 2 kabelki w lusterku w kolorze fioletowym i czarnym. W prawym lusterku dochodzą do samego lusterka, a w lusterku od kierowcy mam ucięte????

Opublikowano
odnośnie lusterek miałem ten sam problem, składały się i rozkładały. Instrukcja szybkiej naprawy perfekcyjna :D Bez problemu, nic się nie połamało i teraz wszystko pięknie działa :)

Ale mam jedno pytanko, czy ktoś wie, do czego służą 2 kabelki w lusterku w kolorze fioletowym i czarnym. W prawym lusterku dochodzą do samego lusterka, a w lusterku od kierowcy mam ucięte????

podgrzewanie ci działa? a przyciemniają się (fotochromatyczne)?

Opublikowano
podgrzewanie chyba działa, ale muszę jeszcze sprawdzić, czy na pewno. Sprawdzę to i to i dam znać co nie działa. :wink:
Opublikowano
Mam ten sam rok X5 i za żadne skarby nie mogę sparować bluetooth. Czy masz przycisk w podłokietniku do parowania ( ja nie mam ) dzięki, któremu już parowałem w innym aucie ? Opisz jak to zrobiłeś ?

Jeśli nie masz przycisku parowania w podłokietniku a jesteś pewny że masz moduł bluetooth w aucie to pozostaje parowanie auta z telefonem poprzez interfejs i INPE. Proste i bez problemu...tylko musisz mieć interfejs...