Skocz do zawartości

316 compact, co to za częsc?/silniczek krokowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dzisiaj po otwarciu maski zauwarzyłem, że pod przepływką mam rozwaloną (w dwóch częściach) częśc. Nie wiem do czego ona słuzy ale wydaje mi się że jest to poszukiwany przez emnie silniczek krokowy. Ta czesc wyglada jak bączek z dwóch stron ma króćce na węrzyki i wtyczkę prądowa. po wyjęciu jej w srodku jest cos ala silniczek podpięty dwoma kabelkami pod wtyczkę. Nie wiecie czaem jaki będzie koszt naprawy takiego czegoś?
Opublikowano
To własnie nie jest silniczek krokowy, dzis zlokalizowałem silniczek krokowy i jest on przykrecony koło przepustnicy do głowicy...a ten element niżej wyglada jak jakiś zaworek powietrza. Zamieszczam link do aukcji allegro z silniczkiem krokowym takim jaki jest u mnie.http://allegro.pl/silniczek-krokowy-bmw-e36-1-6-1-8-i1657081976.html
Opublikowano
To własnie nie jest silniczek krokowy, dzis zlokalizowałem silniczek krokowy i jest on przykrecony koło przepustnicy do głowicy...a ten element niżej wyglada jak jakiś zaworek powietrza

Daj fotę tego elementu/części. Skoro wiesz, że to nie jest krokówka.

silniczek podpięty dwoma kabelkami pod wtyczkę. Nie wiecie czaem jaki będzie koszt naprawy takiego czegoś?
Jest jakiś nr części, mógłbyś poszukać w sieci.
Opublikowano
Ok jutro rano zrobię fotkę tego elementy. Wyglada jak np: filterek tylko że jest czarny z gumowa obramówka.