Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Otóz kupiłem wczoraj tylne lampy do e36 coupe. Coś takiego jak te: http://moto.allegro.pl/bmw-3-e36-coupe-cabrio-lampa-tylna-prawa-i1674083495.html usunąłem z nich ze środka te pomarańczowe szkiełko na kierunek. i Zastąpiłem chromowanymi żarówkami. Zamontowałem jedna bez większych problemów. Natomiast jeśli chodzi o druga (prawa) , to ciężko ja spasować do miejsca, gdzie była stara lampa. Chodzi o to, że po włożeniu i przykręceniu nowej lampy góra z boku ładnie nie przylega tylko jest wklęśnięta do środka. Bardzo brzydko to wygląda, bo lampa sie nie zlewa z blacha (błotnikiem). Czym to może być spowodowane ? i czy można coś z tym zrobić ?
Opublikowano
A przejdzie coś takiego, że jak poszerzę te otwory pod śruby w lampie to będzie można ja dopchnąć do końca ? Bo chodzi o to, że otwory te blokują już śruby i nie idzie ich bardziej przesunąć w prawo. Tyle, że dół jest ok, a góra sie nie zgrywa.
Opublikowano
Rzeźbić auto by włożyć lampę hmm możesz je oddać/wymienić ale rozumiem to też koszt odsyłania itp. możesz tak zrobić choć szkoda kaleczyć auto, zabezpiecz to później by nie korodowało. A na przyszłość lepsza używka oryginał niż super nowy chiński bubel.
tel. 514.99.46.99
Opublikowano
Jaka cena taka jakość. Tanio kupisz - dwa razy kupisz. Tania chińszczyzna jest tania, ale rzadko kiedy dobrze pasuje. Trzeba było przymierzyć i odesłać na reklamację. Po usunięciu przesłonek już na to za późno. Zostaje rzeźba. Nie widzimy dokładnie w czym problem, więc musisz sam pokombinować.