Skocz do zawartości

BMW E36 PROBLEM ZE SPRZEGLEM POMOCY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem ze sprzeglem przy wlaczonym silnikA nie wrzuce biegu a dodam ze wczoraj chodzilo normalnie dzis wsiadam do auta i nie moge wrzucic biegu

czy to moze byc zapowietrzenie bo pompka jest sucha a jestem zielony wiec gdzie mam szukac tego wysprzegelnika zeby odpowietrzyc czy jest to jakis inny problem bo nie wierze ze zdna na dzien moglo by sie cos popsuc i gnebi mnie to ze wczoraj chodzilo normalnie a dzisiaj nie normalnie wciskam pedal sprzegla normalnie odbija ale lekko wchodzi do spodu

prosze o szuybka odpowiedz

Opublikowano
to trzeba bedzie ten wysprzegnik wymienic czy odpowietrzyc?? bo dodam ze rano sprzegla nie bylo nic a poszedlem sprawdzic nad wieczorkiem to juz tak troszeczkie ciezej chodzilo tak jak by lapalo od konca ??
Opublikowano
dzisiaj juz chodzi normalnie ni9e wiem jaki bogl byc problem dolacze ze zaden plyn nie wycieka moim zdaniem to bylo zapowietrzenie sprzegla
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.