Skocz do zawartości

BMW X3 Customer Video Portal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z szanownych posiadaczy lub oczekujących na nowe X3 F25 skorzytstał z możliwości obejrzenia sobie na portalu klientów BMW wideo z produkcji swojego samochodu? Działa to od stycznia tego roku. Chciałbym zobaczyć jak robią moje X3 tylko nie mam jeszcze VIN. Czy ktoś już widział swoje wideo?

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
Najprawdopodobniej mają standardowy materiał filmowy i wstawiają tylko małe fragmenciki z właściwej produkcji (tylko te kadry z białą ramką). Jest tego może ze 30 sekund, ale zawsze miło popatrzeć. A swoją drogą próbowałem wczoraj założyć sobie konto na BMWUSA korzystając z VINu mojego 5GT, ale nie poszło. Tym bardziej, ze trzeba podać ostatnich 7 cyfr VINu a w moim VIN jest tylko 6 cyfr na końcu (bo wcześniej jest litera). Także, to chyba by było na tyle.
Opublikowano

Potwierdzam, niestety nic z tego. Dokładnie temat sprawdziłem. Funkcjonalność jest dostępna tylko dla samochodów zamówionych w USA. Co ciekawe, już nawet Kanadyjczycy nie mają tej możliwości. Pomysł naprawdę jest fajny, pozwala nawet na pobranie przygotowanych kilku filmików video (o ile dobrze pamiętam jest ich 5) z różnych etapów produkcji. Ale pozostaje nam się obejść smakiem...

A tak przy okazji dla chętnych, anglojęzycznych, link z informacjami na temat śledzenia losów zamówionego, ale jeszcze nie odebranego autka...

http://www.bmwblog.com/2009/07/14/how-to-follow-a-new-bmw-from-order-to-shipping-and-to-delivery/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Najprawdopodobniej mają standardowy materiał filmowy i wstawiają tylko małe fragmenciki z właściwej produkcji (tylko te kadry z białą ramką). Jest tego może ze 30 sekund, ale zawsze miło popatrzeć. A swoją drogą próbowałem wczoraj założyć sobie konto na BMWUSA korzystając z VINu mojego 5GT, ale nie poszło. Tym bardziej, ze trzeba podać ostatnich 7 cyfr VINu a w moim VIN jest tylko 6 cyfr na końcu (bo wcześniej jest litera). Także, to chyba by było na tyle.

Podaj to z literą...