Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś coś z nimi probował?

Byłem zainteresowany ale mialem wpłacić 10% przed obejrzeniem auta i spoasowałem... dodatkowo na maila dostalem inne zdjecia niz było podane w spoecyfikacji.

Zapytam wprost

Dobra firma? Czy działalność polega na wpłaceniu zaliczki i dziekuje ;-)

Hmmmm
Opublikowano
Nie wiem jak jest w przypadku tej firmy,ale już kiedyś miałem do czynienia z Audi Dealer Group :P ....chcieli zaliczkę na poczet auta.(A4) w wys. 2 tys .Nie wpłaciłem kasy ,to wydzwaniali i cały czas.Dostałem pismo z prokuratury że owa firma jest grupą przestępczą wyłudzającą pieniądze od ludzi.Oszukali ponad 600osób (każdą na ok 2-5tys ).Takie mam doświadczenia z wpłacaniem zaliczek.Hehe,ale w tym przypadku może być zupełnie inaczej.Bądź ostrożny i bardzo czujny...jak gajowy :)
Opublikowano
Nie wiem jak jest w przypadku tej firmy,ale już kiedyś miałem do czynienia z Audi Dealer Group :P ....chcieli zaliczkę na poczet auta.(A4) w wys. 2 tys .Nie wpłaciłem kasy ,to wydzwaniali i cały czas.Dostałem pismo z prokuratury że owa firma jest grupą przestępczą wyłudzającą pieniądze od ludzi.Oszukali ponad 600osób (każdą na ok 2-5tys ).Takie mam doświadczenia z wpłacaniem zaliczek.Hehe,ale w tym przypadku może być zupełnie inaczej.Bądź ostrożny i bardzo czujny...jak gajowy :)

Sroce z pod ogona nie wypadłem :mrgreen: , ale skontaktowałe sie z jedną z osób która chciała od nich kupić auto. Taką otrzymałem odpowiedz na maila:

"Witam Pana,

miałam kupić u nich samochód BMW X6. Dzięki Bogu nie kupiłam, tzn nie wpłaciłam zaliczki, zamówiłam samochód w polskim salonie. Tydzień temu dzwonil do mnie sprzedawca z salonu BMW i poinformował mnie ( wiedział wcześniej o moich zamiarach) że powyższa firma jest poszukiwana przez prokuraturę i są to oszuści. Proszę uważać w przyszłości."

Dzisiaj dostałem ponownie od nich oferte - powiedziałek ze kupuje za gotówke, kiedy moge przyjechać zobaczyc auto i zapłacić - dostałem potwierdzenie odbioru maila, na odpowiedz sie pewnie nie doczekam :-)

Inna sprawa ze plotke o prokuraturze moze rozpuszczać BMW Polska...

Hmmmm