Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mój problem polega na tym ze w moim liczniku nie działa wskaźnik paliwa.Podmieniałem od kumpla taki sam licznik i wskaźnik od paliwa działał na jego liczniku.Kupiłem już 2 liczniki i oba sie nie nadają w jednym po podłaczeniu nic nie działa ale działa tylko wskaźnik od paliwa w drugim idą trzy kostki bo jest z długim wyświetlaczem a mój jest z krótkim i nie nadaje sie.Prosze o rade czy da sie jakoś coś zrobić żeby albo jeden albo drugi działał.
Opublikowano

Kolego poszukaj dopasowanego licznika,nie jest to takie trudne,bo gmeranie z trzech zrobić jeden odradzam.Są szpece co naprawiają liczniki na śląsku,ale licz się z wydatkami nie malutkimi.Chyba że znajdziesz gdzieś kogoś niedrogiego.POzdr

Skąd też ta pewnośc że coś z kostka masz nie tak,na 100% to licznik??

Opublikowano (edytowane)
No właśnie jeździłem do takiego gościa i on mówił ze nie da się przeprogramować pojadę jeszcze do innego i zobaczę co powie.A jestem z Kryszyna woj. Lubelskie Edytowane przez adrianmerc
Opublikowano
No właśnie jeździłem do takiego gościa i on mówił ze nie da się przeprogramować pojadę jeszcze do innego i zobaczę co powie

nie piszesz skąd jesteś

w Bytomiu to gość robi