Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co mogło sie stac bo podczas jazdy jakis dziwny chrobot słychac z dyferencjału? :mad2: :( I nie wiem czy to jest wał czy deferencjał :( Z początku myslałem ze poszła skrzynia bo nie wchodzil zaden bieg dopiero wrzuciłem wsteczny to zaczeły wchodzic inne biegi. Jesli ktos wie co mogło sie stac prosze o odpowiedz

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
na moje oko to może być problem ze skrzynią, aczkolwiek miałem podobnie, z tym że, u mnie jak się kończył dyfer było słychać wycie, delikatne, aż tu nagle chrup i z jazdy nici... a do dyferka oleju dolewałeś??? jeżeli nie dba się o to, to moment i siada, na sucho długo nie pośmiga... ps. kolega miał podobny problem i tam było trafione na podporze wału coś...
Opublikowano
Wszystkie oleje wymieniał i dolewał stary własciciel bo z miesiac temu kupiłem ja... No wał to tak troche wykluczam bo jak miałem e28 i tam mialem problem z wałem to było walenie to mi sie wydaje ze tu nie bedzie nic z wałem. :mad2: