Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy nie wiedziałem gdzie zamieśić ten temat,ale w galerii kolegi Zalew-Kuba,zauważyłem naprowadzenie.Chodzi mi o to że znalazłem pare fajnych rekinów w kwiecie wieku i zastanawia mnie kwestia czy na żut oka warte sa zainteresowania.W poniższym linku znajduje się coś podobnego do egzemplarza naszego kolegi klubowego http://www.webconcesion.es/r3_motor-586/bmw/serie_7/735i/general/299538 --cena według mnie atrakcyjna,kwestia jak to przyprowadzić do PL?Mają oni jeszcze pare egzemplarzy wiekowych,ale jeszcze nie dostałem ani foto,ani linków.Ciekawa jest jeszcze ta łania 6 http://www.milanuncios.com/bmw-de-segunda-mano/bmw-635-csi-m-19391499.htm -ale cena stosowna do niego :lol:

Co ogólnie myślicie,ja miałbym ochote nabyć takie 7er i dopieścić dla oka,mieć go dla podziwiania i wycieczek :wink: POzdr

PS. Takie cacko też mamy w klubie http://www.milanuncios.com/bmw-de-segunda-mano/bmw-850-25257413.htm ---mam już palpitacje przez te ceny :cry2:

Opublikowano

podobna do mojej to ona w ogole nie jest, to jest sprzed liftu :)

poza tym... oh boy... z grubsza na szybko:

- ma nawalone w papierach bo jest niby 1983 a w 82 byl lift na szeroki nosek

- kompletnie inny kolor kielichow od nadwozia

- dziwne nieco wyposazenie - skora i elektryka wszystkich szyb ale brak lusterka prawego - no ale w bmw wszystko jest mozliwe, zdarzaly sie nawet 745i w materiale i z korbami. trzeba vin sprawdzic

- z chromowanymi slupkami cos naburaczyl ale z jednej strony zostawil ramki drwi od slupka B czarne (?), jakies dziwne radio co pasuje jak piesc do nosa - wlasciciel milosnikiem klasyki raczej nie byl

skladak ze szczepionymi papierami, nie warto glowe sobie zawracac. na graty conajwyzej i tez nie w tej cenie, chyba ze wszystko z mechanika byloby cacy i blotniki bylyby jakies do wyjecia (w co watpie).

Opublikowano
Produkcja tej 7er jest 18/09/1980 ,czyli widocznie rejestrowana była jakoś póżniej,ale tam w linku doczytałem sie.Właśnie spodziewałem się że ty Zalew mając klasyka pomożesz coś rozkumać,bo prawda jest że jestem ciemny w klasykach,ale sie ucze.Znalazłem też jakieś modele 5er "andare" ,518,520,2cs,3cs.Musze ten temat spokojnie ogarnąć,zanim właduje sie w bagno.Mam nadzieje że moge na was liczyć.Kolega który jeżdzi też zawodowo widział fajną 7er na węgrzech,jak mi podejdzie trasa tam to chętnie lukne.POzdr i dzieki.Jak coś mi sie nawinie to tu wrzuce.
Opublikowano
Produkcja tej 7er jest 18/09/1980 ,czyli widocznie rejestrowana była jakoś póżniej,ale tam w linku doczytałem sie.

a swistak siedzi :) przewalone papiery i tyle :) przekladanie dokumentow nie jest takie niespotykane wsrod wiekowych samochodow.

nawet za czasow jeszcze rfn/nrd w rodzinie mielismy e12 z papierami, ktore rocznikowo wskazywaly na wczesne e28