Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
BondE87 dobrze prawi. Chińskie podróbki to syf i [bAD] które może tylko stanowić poważne zagrożenie. Natomiast ORYGINALNE koła m double spoke 167 występują tylko w 19" przy parametrach :

81/2JX19 ET:12 lub 91/2JX19 ET:17. Podałem te wartości żeby naświetlić Wam koledzy pewien problem. Bez body-kitu poszerzającego w kosmiczny sposób + zmiany zawieszenia nie ma fizycznej możliwości tego wsadzić do jedynki.

kolego tez chce wlasnie te kola do siebie ale 19-nastki powiedz mi czy beda pasowac do mnie bo pisalem na forum e90 i nikt mi nie pomogl, dokladnie mam problem z tym ET nie wiem jakie bedzie odpowiednie> Z gory dzieki pozdro

Opublikowano

Z blazejem10 już się na PW porozumieliśmy. Proponuję zakończyć już temat do kogo jakie koło pasuje, bo moderatorzy się nam jeszcze zdenerwują, a i właściciel galerii nie po to ją pewnie zakładał.

Ja od siebie jeszcze tylko dodam że chętnie ( i to nie tylko ja pewnie ) zobaczyli byśmy jakieś filmy z udziałem auta.

Pozdrawiam