Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam nastepujacy problem,otoz gdzy jest sucho nie mam problemow z alarmem ale gdy pada czesto zdarza sie ze sie uaktywnia, zauwazylem ze w glownej uszczelce szyby przedniej w lewym gornym rogu jest uszczerbiona na wielkosc 1cm:1cm ale zastanawiajac sie dluzej czy to moze prowadzic gdzies do elektryki?(przy ladniejszej pogodzie bede musial zasylikonowac to) a dodajac jeszcze po uaktywnieniu sie alarmu wchodzac do srodka potrafi byc wlaczone radio(a wlacza mi sie tylko przy wlozonych kluczykach w stacyjke) i swieci sie licznik z przebiegiem kilometrow (a rowniez swieci sie tylko po przekreceniu kluczyka na poziom 1....)przy wciskaniu manetki od wycieraczek w strone spryskiwaczy podswietlenie przebiegu kilometrow mryga regularnie do wciskania spryskiwaczy....gdy nie ma juz deszczu i robi sie sucho problem ustepuje....napewno uporam sie z ta dziurka ale czy ona moze byc powodem tego?prosze o sugestie,dzieki