Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM PROBLEM Z MOIM BMW 530d 3.0 E 39 . OD JAKIEGOS CZASU CORAZ CZESCIEJ SZARPIE MI AUTEM I CZESTO MI PRZERYWA PODCZAS JAZDY, ZAŁOZYŁE NOWY FILTR ALE NIC TO NIE ZMIENIŁO, OPRUCZ TEGO AUTO ROBI SIE CORAZ BARDZIEJ ZAMULONE STRASZNIE CIEZKO SIE ROZPEDZA. DOPIERO PO WYZEJ 2500 TYS OBROTÓW TROCHE CZUĆ Z AUTO JEDZIE. WYGLĄDA TO TAK JAKBYM CIĄGAŁ CAŁY CZAS PRZYCZEPE I TO TAKĄ SPORĄ..

CZY TO WINA POMPY PALIWOWEJ, SŁYSZAŁEM ZE TAK MOZE BYC JAK SIE POMPA ROZSTRZELNI..

CZY MOZE MI KTOS POMÓDZ... :D

DZIĘKUJE :D

Opublikowano

Oj kolego...

Po pierwsze NIE KRZYCZ - duże litery to oznaka krzyku na forum...

Po drugie - nikt chyba niestety nie ma szklanej kuli i chyba musisz podjechać choćby na sczytanie błędów :)

Opublikowano

Kolega Loona Thic ma absolutna racje co do liter i twojego problemu.Bez diagnozy parametrów,to tylko wróżyć.Jest mnóstwo przyczyn.Jeżeli nie chcesz podpinać pd kompa,poszukaj pokrewnych tematów w szukajce--dużaście tego jest.Wpisz "brak mocy"itp a wyjdzie ci sporo.POzdr

PS.jednak lepiej zczytać kompem :cool2: