Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam, dziś mój kolega kupil e 39 i m problem z wyświetlaczem. wyświetlacz sie swieci ale zednych danych nie wyświetla tylko bialy obraz. Może ktos wie co moze byc przyczyna tej usterki

MOD EDIT: Proszę zmienić tytuł na zgodny z regulaminem

Edytowane przez przemeksaw
Opublikowano
dzisiaj trochę posiedzeniem przy tm wyświetlaczy i chodzi o to ze żadnych danych nie wyświetla tylko widać ze ekran jest odpalony. Opcje wszystkie chyba działaja bo jak sie przekręci galke 6 czy 7 razy to wyświetlacz sie wyłącza. Chodzi o to że żadnych danych czy to z kompa czy to z nawi cz to tv to nic sie nie zmienia tylko ekran jazy sie na jasno i zmiana jakich to kolwiek zmian, nie ma wpływuna ekran, na ekrani nic sie nie zmienia. Na początku zgaszenie silnika i wyjecie kluczyka pomagało ale po paru razach juz nie działa
Opublikowano
Witam.Kolego jeżeli temat dotyczy małej navi,to problem tkwi najprawdopodobniej w samym ekranie.W jego wnętrzu jest "lampa"która się skończyła.Ja mam to samo,ale robi mi się to sporadycznie(czasem pomaga dobrze wymierzony prawy sierpowy) faktem jest,że już powoli szukam drugiego ekranu.