Skocz do zawartości

Proszę ocenić x5 Ważne !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zwroc uwage że ten X jest z 2003r a nie jak jest napisane 2004
Opublikowano
  • Autor
Tak wiem,ale zapewne z końca roku pierwszy wypust po lifcie.Pierwsza rejestracja w 2004r.Będę ją oglądał powiedzcie na co zwrócić szczególna uwagę i od jakiego miesiąca 2003r. wszedł lifting w x5 .Prośba o rozszyfrowanie nr nadwozia WBAFB71030LV42572.Dzięki
Opublikowano
lift był jakoś na jesieni, wiec to jest fura z końcówki 2003. Poza tym ja swojego "iksa" kupiłem od tego gościa i jestem bardzo zadowolony, samochód był gotowy do jazdy, nawet olej był wymieniony przed sprzedażą dostałem komplet dokumentów, kopie briefu i zapłaconej akcyzy, n samochód wystawił fakturę. Fura miał być bezwypadkowa i była. Jak oglądałem to pożyczył mi swój miernik lakieru nawet. Podsumowując nie chce żeby to zabrzmiało jak reklama, i samochód musisz sprawdzić dokładnie.. Pozdr i powodzenia w poszukiwaniach
Opublikowano

To rzecz gustu ale mi się nie podoba kolor środka.Jeśli to auto z DE to bierz numer vin i w serwisie powiedzą wszystko.

Fakt to rzecz gustu.Jak dla mnie kolor wnętrza jest beznadziejny.Wydając taką kasę na pewno trafisz na lepsze wnętrze.Ja akurat nie kupiłbym tego auta z tym wnętrzem nawet wtedy gdyby jegomość opuścił na tym z 4 kola.Po prostu nie kręci mnie ten kolor..Ale to jest moja ocena i nie chciałbym tu nikogo urazić.A jeżeli już kogoś uraziłem to na prawdę bardzo ale to bardzo serdecznie przepraszam.Kolor jest do bani kolego.

Opublikowano
  • Autor
Oglądałem te auto jest sporo niewiadomych .Zderzak tylny do naprawy lub wymiany tylna klapa malowana cała lewy róg już nie mieści się na mierniku i wymieniana lewa tylna lampa i z resztą jest już pobita ,albo taka wsadzili.Tylne prawe drzwi również szpachlowane i malowane podobnie jak przednie prawe .Silnik nie ma osłony.Zalany jest castrolem 10w40 :duh: troche kopci jak dasz mu buta potem już jest ok.Rozrusznik do wymiany .Telepie nim podczas hamowania z wyższej prędkości mocno z łap wyrywa kiere :( .Wyposażenie mega ,ale mechanicznie trzeba wsadzać kasę.Skrzynia ok.I najważniejsze przebieg raczej kręcony dzwoniłem do serwisu to powiedziano mi że ostatni wpis ma w 2005r. i przebieg 105tys km.Dziwne potem już serwisował go Pan Kazio .Odpuściłem sobie wole bardziej golasa i sprawnego niż siedzieć z nim na kanale.A i zapomniałem dodać to auto należy do cyganów :nienie: .Wynegocjowałem 58500 z kołami letnimi oraz f vat marżą ,jeśli jest ktoś odważny to za tyle odkupi :D .W sumie nie jest to aż tak przerażająca kwota,bywają gorsze egzemplarze i droższe.Ale ja odpadam :mrgreen: szukam dalej ,ale widzę że nie jest to łatwe :?
Opublikowano
upss, więc to jednak nie był ten sam gość. Sorry, że wprowadziłem cię w błąd.