Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam ciekawy problem jak ostatnio poprostu tylko podnioslem klape i zamknolem wchodze do samochodu i wykazal mi engine feaults may you have to change catalys cos takiego i zgasilem samochod, jak zapalilem juz minelo ok. 3 dni i jeszcze nie pokazalo znowu, a druga rzecz po tym jak wykazal ten blad zgasilem samochod i znowu zapalilem i sie zgasl blad ale przejechalem sie odrazu ok. 1km ale mu przycisnalem i jak stanolem otworzylem maske to troche dymu smierdzacego poszlo od spodu silnika, ale troche, po tym jezdze 3 dni i nie pokazalo mi tego bledu i ten dym juz nie wychodzi, co to jest bylem u mechanika i nie wie co to jest a mieszkam w uk
Opublikowano
ja juz sie zrazilem tutaj do polskich mechanikow i wogole do reszty ale wogole wiedzialby ktos co to jest? bo na dzien dzisiejszy wszystko ok
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Podepnij auto pod GT1 i będziesz wiedział co to jest. Nikt Ci nie powie na "oko" bo to może być milin powodów. Np jakaś wtyczkę się poluźniła od jakiegoś czujnika albo sondy. Zraziłeś się do mechaników i co sam chcesz sobie auto serwisować ?? Tak ogarniasz temat ??
Krzysztof