Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy od niedawna jestem posiadaczem ślicznej e36 :D wszystko pięknie fajnie ale coś nie tak jest z klimatyzacja :(

Posiadam panel klimatyzacji manualny dwustrefowy problem jest w tym ze wszystkie przyciski na nim świecą i nie da się ich wyłączyć, na początku myślałem ze to panel i go wymieniłem ale dalej to samo :( po za tym jest strasznie gorąco w środku grzeje się strasznie tunel środkowy i wydaję mi się ze cały czas leci ciepłe powietrze. Co robić ? czego to może być przyczyna???

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano

Myślę, że sam tego nie ogarniesz, to raczej sprawa dla elektryka z tym świecącym panelem.

Za grzanie odpowiedzialne są elektrozawory i od tego bym zaczął. (szukaj na forum).

Najpierw zrób z porządek z ogrzewaniem, potem z klimą.

Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

http://www.konstel.webs.com

Opublikowano
jak miałem silnik 2.0 to wyciągałem bez ściągania kolektora ale chyba okręcałem przepustnice i filtr powietrza żeby mięć więcej miejsca tylko że miałem wersje bez klimy