Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Witam wszystkich. Od kilku dni jestem super szczesliwym posiadaczem Z3 :). W weekend zrobie kilka zdjeci i nastapi oficjalna prezentacja - a na razie 2 tematy.

1. Poszukuje jednej zaslepki w na srodkowym tunelu - na samym koncu przy schowkach. Mam tam 3 otwory. W prawym jest przycisk do otwierania dachu, w srodkowym mam waska zaslepke, a lewy jest pusty :(. Moze ma ktos na zbyciu / wiecie gdzie kupic? [ dodam tylko ze skrajne zaslepki maja inny wymiar niz srodkowa - sa szersze ]

2. Bede chcial zamontowac shift beepera do Z3. Z 2 powodow - po pierwsze auto bardzo szybko sie wkreca i momentalnie jestem na 6K - chcialbym tego uniknac, po drugie jak juz chce sie wkrecac to dobrze wiedziec kiedy przeskoczyc na nastepny bieg ;). Link do urzadzenia:

http://www.modifry.com/products/rlb/index.htm

Znajomy ma w S2000 - cos wspanialego, zdecydowanie fajniejsze niz shift light. I teraz pytanie - wiecie moze gdzie mozna sie podpiac pod sygnal obrotomierza / tach signal? A moze ktos ma juz doswiadczenie z tym lub podobnym urzadzeniem?

Pozdrawiam

[tetno]