Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam tak jak w temacie, czy jest ktoś kto posiada DVD i mógłby mi przegrać oraz wysłać DVD 2009-01 do navi professional? oczywisćie za fatyge zapłące:)
Opublikowano
Kolega z forum (Michał9986) ma takie rzeczy w ofercie. (sorry za reklamę :norty: )
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
brrrrr powoli zaczynam mieć dość:D pierwsze BMW z którym mam problem z navi;) w każdej innej smigalo jak trzeba;p yyyh!!!! a posiadasz moze mapke 2009-01? moze ta pomoze mi polatać z potrzbna mi navi?:D:D:D:D:D
Opublikowano
dzięki za reklame

ale kolega Matias dobrze o tym wie :norty:

niestety nie da się zrobić kopii oryginału ;)

Skoro oryginał można mieć za tak śmieszne pieniądze, to po co robić kopię :norty:

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
A Ty jaką kolego kupiłeś płytę od Michala9986 że pytasz? :norty:
Opublikowano
2011...widzi moje polożenie na mapie moje miasto itp ale gdy biore new destination to szuka przez ok 5 sekund i nie moge wybrac ani adresdu panstawa miasta nic....
Opublikowano
kolego ja mam jakąś oryginalną mapę chyba 2008 (była w aucie jak ściągałem z Niemiec) ale jutro dokładnie podam! Mam również nową 2011 i u mnie w e91 działa ok. Jestem z okolic iławy, brodnicy wiec gdyby coś możesz wpaść i zobaczyć czy coś zadziała pozdro