Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Witam. Mam problem z parowaniem bluetooth z telefonem w bmw x3 2.0d data produkcji końcówka 2007 . Próbowałem każdego sposobu z tego forum, z instrukcji obsługi samochodu i innych for i nie dam rady włączyć parowania, co jest ? Moduł bluetooth samochód posiada. Znam passkey bluetooth'a.

2) Mam zablokowaną kontrolkę zapięcia pasów, jak ją odblokować ?

Pozdrawiam.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam tez problem. Kupiłem BMW X3 3.0i z wielofunkcyjną kierownicą,jest na niej opcja: przycisk R/T i pod tym jest taka bużka . jest to fabryczny zestaw głośnomówiący. PO kupnie od razu połączyłem się moim tel NOKIA N8 wszystko ok,dwie rozmowy i koniec. Ale od początku:

-wchodzę do auta,odpalam naciskam przycisk R/T na radiu pokazuje ACTIVATE PHONE i moim zdaniem to powinno wystarczyć do autopołączenia. Ale nic z tych rzeczy,nawet jak wejdę w wyszukiwanie urządzeń i znajdzie BMW ZESTAW to i tak jak zacznę łaczenie to wyskoczy na telu że połączenie blutuch jest niemożliwe.

Może coś trzeba nacisnąć,przytrzymać ,włączyć?

pomoże mi ktoś?