Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie nie swieci pierścień gniazda zapalniczki w podłokietniku środkowym z tyłu od strony kanapy. Panowie jak się do tego ustrojstwa dostać. Mam dwa gniazda zapalniczek w tylnej części podłokietnika w jednym świeci a w drugim nie.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=NJ31&mospid=48808&btnr=51_5114&hg=51&fg=35

Częśc nr 26 z linku. nie wiem czy da się wyjąć samo gniazdo czy całą obudowe trzeba wyciagać, tą w której są zamontowane gniazda zapalniczek. W niczym to nie przeszkadza, lecz bardzo drażni oko w nocy jak jedna ładnie jest podświetlana a druga ciemności edipskie.

Opublikowano

Nie możesz schować zapalniczki?, w mojej to wysówa się elegancko ze schowka i wogóle jej nie widać

Zobacz czy działa i się nagrzewa,bywa tak że ta blaszka nie łączy z masą i w tedy podświetlenie nie działa

Opublikowano

chodzi mi o gniazda zapalniczek, które są z tyłu podłokietnka środkowego na samym dole nad tunelem środkowym, widoczne siedzac na tylnej kanapie. Są one widoczne cały czas, zaślepione sa plastikowymi zatyczkami. Wokół nich są pierścienie, które podświetlają się w momencie włączoączenia świateł drogowych, wtedy idzie zasilanie-prąd do podświetlenia. przypyszczam że spaliła się żaróweczka. Nie wiem tylko jak dostać się do śroka aby nic nie połamać.

Ta o której mówisz zapewne jest z przodu przed lewarkiem zmiany biegów z nią jest wszystko ok.

Opublikowano
Kolego ten panel bardzo łatwo wychodzi podważ po bokach jakaś drewnianą szpatułką lub małym śrubokrętem on jest na takich 2 zatrzaskach i powinien wyjśc bez problemu.
Opublikowano
postaram się sprawdzić w weekend gdy bedzie więcej czasu, dziękuję za wszelkie uwagi i pozdrawiam kolegów