Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam system Professional nawigacji ale niestety te podstawowe glośniki. Czy ktoś moze doardzic co by mozna bylo zrobic z tymi glosnikami tzn. wymienic na jakies lepsze ale zeby nie przesadzac z kosztami. Moze ktos juz robil taki swap ? Czy koniecznie trzeba wygluszac drzwi ? a moze porpstu sama skrzynie podpiac pod te standardowe glosniki czy to by cos dalo ?

Opublikowano
Witam

Posiadam system Professional nawigacji ale niestety te podstawowe glośniki. Czy ktoś moze doardzic co by mozna bylo zrobic z tymi glosnikami tzn. wymienic na jakies lepsze ale zeby nie przesadzac z kosztami. Moze ktos juz robil taki swap ? Czy koniecznie trzeba wygluszac drzwi ? a moze porpstu sama skrzynie podpiac pod te standardowe glosniki czy to by cos dalo ?

polecam także audio w wersji professional, gra rewelacyjnie ;)

można kupić nawet cały zestaw, wzmacniacz + głośniki.

sama skrzynia napewno nic ci nie da, to są tylko nieskie tony. Poza tym bardzo ciężko nagłośnić e60, jest dobrze wygłuszony.

Niestety nie da się zrobić porządnego audio w niskiej cenie.

Wygłuszenie drzwi to podstawa, do tego dobre głośniki, wzmacniacz i mocna skrzynia (koszt kilka tys. zł)

Jeśli już to polecam fabryczny zestaw professional dsp

Wszystko z Miłości do Bawarii
Opublikowano
wiesz moze ile taki zestaw professional z dsp do e60 kosztuje ? mam taki tez w x5 i fajnie gra mysle ze w e60 moglobybyc jeszcze lepiej skoro jest lepiej wygluszona a to by mi wystarczylo :)
Opublikowano

zależy jakie masz x5, jeśli e53 to tam było kiepskie dsp

jeśli e70 to będzie podobne.

widziałem taki zestaw za ok 3-4 tysł zł

Wszystko z Miłości do Bawarii