Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, szukałem, czytałem i nie mogę znaleźć, a mianowicie popatrzyłem w mojej buni na nagłośnienie i jednak nadaje się tylko na śmietnik... ale żeby nie było mam nowy plan tylko proszę mi pomóc :mrgreen: :mrgreen: Chcę zamontować u siebie radio z TV ale żeby był wysuwany ekran i chcę zamontować w zagłówkach monitory żeby i pasażerowie mogli oglądać a do tego chcę żeby był i bass i jakość dźwięku się poprawiła. W E39 montowałem głośniki JBL i dorabiałem panele do przednich drzwi i przez wzmacniacz to montowałem na org radiu i powiem szczerze że lipa była bo niewiele lepiej było. A tu chcę żeby to naprawdę grało i monitorki były. :norty: :norty: :norty: proszę o porady żeby nie wyszły kosmiczne pieniądze a był efekt, macie jakieś pomysły??
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina