Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ponownie:) mam pytanko odnośnie sterownika świec żarowych. Ostatnio mechanik mi powiedzial ze trzeba wymienic świece bo sie kontrolka zapalila. No wiec zostaly wymienione świecie 6 szt. Okazalo sie poźniej po podłączeniu kompa ze jednak jest zryty sterownik świec...;/ no wiec czeka mnie wymiana. i Teraz pytanie, gdzie on sie znajduje?jaki jest do niego dostep czy poradze sobie z tym sam...?dzieki wielkie za pomoc:)pozdrawiam.
Opublikowano
sterownik znajduje się u góry po prawej stronie silnika... jak zdejmiesz pokrywę i się dobrze przyjrzysz to go znajdziesz za kilkoma wężykami - tak jest bynajmniej w 3.0d nie wiem jak w 2.0d
Opublikowano
hehe spokojnie mam e60 530d ale od 2 dni i nawet nie zdarzylem zminic opisu w profilu i fotki wiec bedzie git:) a jeszcze jedno pytanko, gdzie i jak przestawic zebym mógł otwierac klape normalnie przyciskiem w klapie. bo w tej chwili mam ustawione tylko z pilota i strasznie mnie to wkurza...;/
Opublikowano
hehe spokojnie mam e60 530d ale od 2 dni i nawet nie zdarzylem zminic opisu w profilu i fotki wiec bedzie git:) a jeszcze jedno pytanko, gdzie i jak przestawic zebym mógł otwierac klape normalnie przyciskiem w klapie. bo w tej chwili mam ustawione tylko z pilota i strasznie mnie to wkurza...;/

hej

Włóż kluczyk w zamek bagaznika i przestaw w pion (godzina 12), teraz pewnie masz na godzinę 3 czyli poziom i w tej pozycji klapę można otwierać tylko przycskiem na kluczyku.

hej