Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam E90 bez idrive. Odkryłem, że przy zapalnym silniku, korzystając z BC mogę wywołać taką ikonę z zaznaczonym kluczem(jak do drzwi). Po wejściu w menu jest tam kilka możliwych ustawień, nie wiem do czego służą (oprócz czasu świecenia świateł przy "follow me home" oraz liczbie mrugnięć kierunkowskaza przy lekkim skręcie). W instrukcji mam napisane, że ta ikona słuzy do ustawienia wartości metrycznych? Ktoś może mi pomóc w rozszyfrowaniu pozostałych funkcji? No i co z tymi ustawieniami metrycznymi?
Opublikowano
Ustawienia wartości metrycznych znalazłem (ikona z "linijką") ale czy znajdzie się ktoś kto mi pomoże rozszyfrować funkcje w wymienionym wyżej miejscu (ikona klucza do zamka) :mad2: ?
Opublikowano
Mam instrukcję i ją przeczytałem. Problem w tym, że ja pod tą ikona mam to co napisałem w pierwszym poście, a nie ustawienie formatów. Ustawienie formatów mam pod inną ikoną (taką linijką). Ale dzięki za zainteresowanie. Wyświetla sie tylko przy zapalonym silniku i na postoju. Jest tam 5-6 ustawień różnych funkcji (dwie z nich rozgryzłem). Może ktoś to trenował?
Opublikowano

witam,

w instrukcji od serii 1 mam napisane tak ikona klucz z ptaszkiem :)

- sygnały potwierdzające zaryglowanie/odryglowanie samochodu

- zachowanie się centralnego zamka przy otwieraniu samochodu

- automatyczne ryglowanie samochodu

- oświetlenie drogi do domu

- światła do jazdy w dzień

- krótkie włączenie kierunkowskazu

- pamięć fotela i lusterka*

Ja tak mam wszystkie funkcje oprócz foteli,

Mam nadzieję że coś pomogłem, jak nie to wrzuć fotki tych ikonek to na pewno pomożemy :)