Skocz do zawartości

Gubię światła mijania. Dlaczego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie,

już od dłuższego czasu, kiedy zapalę światła mijania to przez pierwsze 30 sekund (no moze troszke dłużej) swaitla sie swiecą i co raz zgasną na momencik. Mam wrażenie takie jakby przestało się to dziac kiedy żarówki się rozgrzeją (to tylko takie wrażenie :cool2: ). Kiedy już troszke postoje czy pojeżdże z wlączonymi światłami to dzialaja bez zarzutu. Wydaje mi sie ze w lato jak bylo cieplo nie mialem tego problemu ale to moze tylko taka autosugestia :duh: . Co moze by tego przyczyną?

Wykopalem ten temacik ale tam byl problem z tym że gasną podczas jazdy.. a u mnie tylko przez trochę na początku. http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=11322&highlight=gubi%EA+%B6wiat%B3a

Pozdrawiam!

Opublikowano
Radzilbym sprawdzic LKM i przekazniki tak jak opsuja rozwiazanie tego problemu... to jest raczje "to" a czyzdarza sie podczas wlaczania czy podczas jazdy ma drugorzedne znaczenie...
Pozdrawiam dinox
Opublikowano

Napisz czy masz w aucie borda z funkcją Check Contol.

Jeśli nie to przypuszczać można brak styku na przekaźniku świateł - skrzynka bezpiecznikowa, i obejrzałbym połączenia masowe pod maską - z lewej strony na nakolu lub ścianie błotnika wewnętrznego.

Opublikowano
  • Autor
niestety nie mam komputera tylko ten zegarek. A czy moglbys bardziej łopatoligicznie mi to opisać? :modlitwa: Jestem laik :duh: Dzieki :cool2: