Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie mam pytanie ponieważ postanowiłem się za to wziąć i to definitywnie przed kolejnym dłuższym wyjazdem.Chodzi mi o antenę do radia.Gdzie jest ona schowana.Praktycznie jadąc poza miasto to radio tak słabo odbiera że już nie wytrzymałem i postanowiłem dołożyć tam jakąś antenę.Pytanie Panowie czy muszę rozbierać coś w desce ? a jeśli nie tam to gdzie.Doradzicie coś.Po prostu odbiór radia poza miastem to masakra.Czy można się gdzieś podpiąć pod jakiś kabel radiowy z innym kablem ? :mad2:
Opublikowano
Auto z europy czy USA? Jeśli USA to trzeba przeprogramować radio na europe. Jeśli europa to dojście do anteny powinieneś mieć przez odgięcie małego kawałka podsufitki przy dodatkowym świetle stop (bagażnik)
  • 5 lat później...
Opublikowano

Odgrzewam stary temat.

Mam to samo. Radio w moim e53 "słabo gra" po za miastem. Jadąc np.: autostradą posiłkuje się co kilkadziesiąt kilometrów lokalnymi stacjami.

Co to może być. Gdzie znajdę antenę.

Od czego zacząć :evil: