Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
U mnie te awaryjne otwieranie nie działa, wiązki są całe nowe tylko guzik padł. Czy da się w wiązce zrobić zworkę imitując ten guzik szyby?
Opublikowano
w przyszły tygodniu zaczynam akcję wg tego filmu , bo chyba nic innego mi nie zostało :mad2:

Jesli nie mozesz otworzyc szyby przyciskiem to masz przerwane przewody w lewym zawiasie.

Jest tez mozliwosc ze masz walniety przycisk ale to mozesz sprawdzic impa. Wejdz w chassis I w tailgate bedzie tam release the gate albo cos w tym stylu juz nie pamietam w kazdym badz razie jesli wiazka jest ok a walniety przycisk to otworzy Ci szybe.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ponieważ nie chcę zakładać nowego tematu to zapytam tutaj.

Mieliście może podobny problem.

E61 - klapa nie otwiera się przez przycisk klapy/mikrostyk (mikrostyk podmieniony dwa razy=zakładam że sprawny) za to otwiera się z pilota i z przycisku koło lewej nogi kierowcy.

Szukać przerwanego przewodu? czy gdzie indziej mógłby być problem?

Pozdro.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witajcie,

ta sama zabawa mnie czekam.

Robiłem to w e91, tylko tam udało mi się siedząc w bagażniku odciąć przewody od zamka i jakoś je dosztukować do nowego guzika by na chwilę zaskoczyło i się otworzyła szyba.

Mam tylko takie pytanie. Skoro nie działa otwieranie szyby w tylnej klapie + wycieraczka to nadal może być zepsuty tylko guzik? czy skoro i wycieraczka to już na pewno wiązka?