Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczów :) mam mały problem z jednym obwodem w swoim aucie, a mianowicie przepala mi się bezpiecznik nr 39 opisany na tabliczce bezpieczników jako Tel. ( podobnie jak bezp nr. 7 ). Sprawdziłem ten obwód w instalacji bo bmw E 46 online (http://spaghetticoder.org/bmw/wds/e46/) i doszedłem że zasila on moduł nr. H 38 (Transcierver), autko posiada kierownicę multifunkcyjną z przełącznikiem R/T i znaczkiem słuchawki - nie działające, jak je kupywałem to w podłokietniku nie było żadnej słuchawki czy telefonu, była tylko dokładana centralka ( nie orginalna BMW i podstawka z telefonem siemens S 10 zamontowana od strony pasażera, telefonu nie szło odebrać za pomocą przycisków w kierownicy). W książce serwisowej podane było wyposażenie samochodu, w którym nie było ujętego żadnego zestawu typu bluetooth czy hands free mimo wszystko nutruje mnie temat tego przepalającego sie bezpiecznika, gdzie może być ten moduł H38??? Wg WDS gdzieś z tyłu, wszelkie wskazówki i sugestie mile widziane ( radio zainstalowane w aucie to BMW Buisness z wyświetlaczem mozaikowym - auto posiada gps i zmieniarkę ). Pozdrawiam

"The Beats Of life..... The Voice Of Creation.... The Invisible World...... The Echo of Imagination......... We dance for joy ...we cying teras.... we screaming Loud .... The Beats of Life. " SHOWTEK!!

Świetna Muza Do Auta :)

Opublikowano
Koledzy nie macie żadnych pomysłów? :D

"The Beats Of life..... The Voice Of Creation.... The Invisible World...... The Echo of Imagination......... We dance for joy ...we cying teras.... we screaming Loud .... The Beats of Life. " SHOWTEK!!

Świetna Muza Do Auta :)