Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Myślę o zrobieniu małej zabudowy w moim E46 touring. Chcę zrobić mały subik w bagażniku po prawej stronie we wnęce (nad akumulatorem). Głębokość zabudowy taka jak pokrywka akumulatora - czyli całkiem mała. I teraz pytanie czy jest mi ktoś w stanie polecić jakieś 20cm, które lubi takie ciasnoty? Są przeciez w wielu autach fabryczne subwooferki, którze umieszczane są w takich "dziwacznych skrzyneczkach" i o dziwo gra to całkiem miło.

Od razu uprzedzam, że nie zależy mi na dudniącym basie 2 ulice dalej ani trzęsących się lusterkach. Chcę po prostu poszerzyć spektrum częstotliwości w aucie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam RF P1S410 wbudowany równo z podłogą (czyli nie zabiera miejsca wcale) i odpowiednio zestrojony śmiga calkiem miło. Jest w ofercie 8-calowy P1S48 i dla Twoich potrzeb pewnie się nada. Głębokość montażowa ok. 11cm.