Skocz do zawartości

BMW 525dA wersja LIFESTYLE 163 KM z 2002 roku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jestem nowym uczestnikiem i chciałbym poruszyć temat i wasze opinie co to tego auta BMW 525dA wersja LIFESTYLE 163 KM z 2002 roku.mam okazje kopić go.powiedzcie czy warto jakie sa wady i plusy. Jednym slowem chcem wiedziec wszystko. po prostu nie chcem sie wkopac bo to juz drogie auto z tym wyposarzeniu mniej wiecej wam przyblize co ma w srodku z goru dziekuje wam za wasze przemyslenia

BMW 525dA wersja LIFESTYLE 163 KM z 2002 roku

WYPOSAŻENIE DODATKOWE:

> SKRZYNIA BIEGÓW AUTOMATYCZNA Z FUNKCJĄ SEKWENCYJNEJ ZMIANY BIEGÓW PLUS

> SPORT

> SYSTEM STABILIZACJI TORU JAZDY PLUS SYSTEM KONTRTRAKCJI

> HAK HOLOWNICZY ZDEJMOWANY (NIEUŻYWANY)

> SPORTOWA MULTIFUNKCYJNA SKÓRZANA KIEROWNICA

> ROLETA TYLNA ELEKTRYCZNA

> ROLETY BOCZNE ZWIJANE

> WELUROWE DYWANIKI

> WEWNĘTRZNE I ZEWNĘTRZNE LUSTERKA AUTOMATYCZNIE PRZYCIEMNIAJĄCE SIĘ

> PAMIĘĆ USTAWIENIA FOTELA KIEROWCY (TRZY OSOBY)

> PODŁOKIETNIK PRZEDRAMIENIA

> FOTELE SPORTOWE (PÓŁ SKÓRY)

> PODGRZEWANE FOTELE

> INTENSYWNE SPRYSKIWACZE REFLEKTORÓW

> CZUJNIKI PARKOWANIA

> ŚWIATŁA PRZECIWMGIELNE

> CZUJNIK DESZCZU PLUS ZMIERZCHU

> ŚWIATŁA KSENONOWE PLUS RINGI PLUS LEDY TYŁ

> KLIMATYZACJA AUTOMATYCZNA DWUSTREFOWA

> TEMPOMAT

> NAWIGACJA BMW PROFESSIONAL

> TELEFON BEZPRZEWODOWY

> ZESTAW GŁOŚNOMÓWIĄCY

> ZMIENIARKA NA SZEŚĆ PŁYT W BAGAŻNIKU

> ZAWIESZENIE SPORTOWE

> LIMITOWANA EDYCJA

> PODSUFITKA ANTRACYTOWA

> PAKIET BIZNESOWY

> WEWNĘTRZNE LISTWY WYKOŃCZENIOWE I PROGOWE DLA WERSJI LIFESTYLE

> ORYGINALNE FELGI BMW "17

> ROZMIAR OPON 235/45/ZR 17

Opublikowano

Kolego co konkretnie chcesz wiedzieć o takim modelu,jeżeli chodzi ogółowo to powiem tak jak jakiś pewniak egzemlarz ,utrzymany niekombinowany bierz i śmigaj.Ja od blisko 4 latek mam taką samą prócz elek.foteli i navi.Zobacz sobie zdjęcia w galerii jak masz ochote.To dobre silniki,2.5d czy 3.0d praktycznie to samo(pompa,wtryski,turbo).Ten silnik który mam pali troszki mniej a różnicy między nimi w mocy nie ma za wiele,2,5d ma mniejszy moment obr dzięki czemu ASB jest mniej narazona na zgon(wszystko zależy od użytkownika)Dobre auta i tyle,jeżeli masz konkretne pytania wal śmiało.

Najważniejsze :search: wpisz w szukaniu:jaki model lub który model,wyskoczy ci dużo postów-poczytaj sobie bo wiele razy pisaliśmy i porównywaliśmy.POzdr

Opublikowano
Kolego co konkretnie chcesz wiedzieć o takim modelu,jeżeli chodzi ogółowo to powiem tak jak jakiś pewniak egzemlarz ,utrzymany niekombinowany bierz i śmigaj.Ja od blisko 4 latek mam taką samą prócz elek.foteli i navi.Zobacz sobie zdjęcia w galerii jak masz ochote.To dobre silniki,2.5d czy 3.0d praktycznie to samo(pompa,wtryski,turbo).Ten silnik który mam pali troszki mniej a różnicy między nimi w mocy nie ma za wiele,2,5d ma mniejszy moment obr dzięki czemu ASB jest mniej narazona na zgon(wszystko zależy od użytkownika)Dobre auta i tyle,jeżeli masz konkretne pytania wal śmiało.

Najważniejsze :search: wpisz w szukaniu:jaki model lub który model,wyskoczy ci dużo postów-poczytaj sobie bo wiele razy pisaliśmy i porównywaliśmy.POzdr

Ogolnie chodzi mi o utrzymanie co moze sie uszkodzic jak tam skrzynia sie spisuje.Bo koles od kogo mam wziac to fanatyk tej marki i wszystko co robil to w serwisie BMW i wszystkie orginalne czesci. Turbina juz byla po regeneracji.no i bym chcial sie dowiedziec jakie sa plusy i minusy tego aut.Bo jak narazie to przemieszczam sie Golfem IV 1.9 TDi a wiadomo wyzsza klasa auta juz.

Opublikowano
Dawaj linka do ogłoszenia.

on nie ma wystawionego auta na zadnym ogloszeniu to znajomy znajomego

Opublikowano
Jezeli ten twój sprzedawca jest fanatykiem i dbał o bunie to bierz smiało-w dobrej kasiorce nie za psie grosze bo będzie wiadomo że ściemnia.Jak będziesz normalnie eksploatował skrzynie,zmieniał olej,nie próbował automatem palić gumy to będzie śmigała do bólu.Nie będziesz gmerał i wiochował tuningami elektryki i elektroniki w niej też nie zawiedzie cie.Wymiany normalniście standardowo oleju,filtrów,odma,klocki,jakiś wachaczyk,tuleje zawiechy,jakiś czujniczek ABS,to wszystko może zawsze podlegać wymianie pod wpływem eksploatacji.Każda pierdoła ma prawo wyciągnąć kopyta,ale jeżeli pilnujesz wszystkiego i dbasz o podzespoły to wiedz ze bavarki są wyjątkowo twarde i super trwałe.Komfort i bezpieczeństwo-człowieku 7x VW golf IV.Moc,przyczepność,ogólnie osiągi perfekt i to wszystko za bardzo małe spalanie jak na silniki R6 i moce w granicach 160-190KM.To jest technika wykonania przemyślana i w normalnych rękach praktycznie nie zawodna.Bierz i się ciesz.POzdr
Opublikowano
Wielkie dzieki za ta wyczerpujaca wypowiedz. a moze wiesz jaka to wersja jest tzn INDIVIDUAL BIZNES czy to pakiet M sport orjentujesz sie bo auto dopiero bede widzial w polowie maja a chcem jak najwiecej sie dowiedziec. Z tego co wiem to ktos w niemczech go robil na swoj wzor ze to jest wersja limitowana jakas i tylko rok wychodzila. :8) Pozdrawiam
Opublikowano
wersja Indywidual B to nie Mpakiet :D . To sa naprawde dobre auta i silniki , nie wiem czy znajdziesz bardziej ekonomicznego 6 garowego disla. A popsuc to sie moze wszystko wszendzie :lol: Sprawdz zawieszenie , skrzynie , silnik , elektryke i jak bedzie si to mozesz miec naprawde fajne auto o komfortowym wyposazeniu.